TallerS URBELL

Qui som

 
Tallers Urbell es va establir el 2019 a la població de Valls (Tarragona), prestant serveis de manteniment i reparacions tant per a automòbils, motocicletes i maquinària, arribant fins als nostres dies com a concessionari oficial de la marca "Hyster" i "Hyundai" en exclusiva per a la província de Tarragona. Gràcies a l'ús de les últimes tecnologies, així com a les més modernes tècniques, la posada a punt del seu vehicle o maquinària està assegurada.
El nostre servei postvenda Hyster / Hyundai dóna cobertura a tota la província de Tarragona amb un equip de professionals i una flota de vehicles que ens permet assistir a client en les seves pròpies instal·lacions.
Al llarg d'aquests anys la qualitat i professionalitat han fet que Tallers Urbell compti amb una gran cartera de clients.
L'empresa compta amb grans professionals de sector que han ajudat al fet que Tallers Urbell s'hagi convertit en un taller reconegut pel seu treball en equip i disposició per als seus clients.
La nostra prioritat és l'agilitat de servei i professionalitat que ens demana un sector com el nostre.
Ens avalen més de 25 anys de dedicació i especialització en el sector, així com la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres constantment.
 

 

Els nostres lemes"Si no ho podem reparar és perquè no està avariat."

​​​​​​​

"El client no té la raó, però sap el que vol."

.

Nuestros clientes opinan sobre nosotros

 

Tot perfecte, molt ràpid i súper professionals .. S'ha convertit en el meu mecànic de confiança.

 

Excel·lent tracte i gran treball 😉 Qualitat -preu, immillorable recomanable 100%

Aquest taller és el millor exemple de serietat i onestidad que conec enfront de la quantitat de supòsits tallers i espècimens que diuen ser mecànic

Tracte molt bo, sempre atent i resolent qualsevol dubte i / o problema

Sens dubte el taller de confiança que qualsevol pot desitjar. Grans professionals amb preus molt competitius, t'expliquen tot el preceso perquè ho entenguis que li passa al teu cotxe i que li van a fer i el tracte és molt familiar.

Gràcies Stefan a tu i el teu equip per la vostra atenció, honestedat, tracte, responsabilitat i professionalitat. Recomano 100%